top of page

         Voor ondernemers

 

Ondernemen is een hele klus die veel vaardigheden vraagt. Natuurlijk bezit niemand  deze allemaal. Het is dus belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.  

Vraagstukken zijn er ook genoeg; hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op? Waarom krijg ik geen vat op deze situatie? Hoe bereik ik mijn doelstellingen of hoe werk ik efficiënter? Dit zijn vragen die niet alleen bij de ondernemer, maar ook bij het management team of bij individuele werknemers leven. Een gecoachte ondernemer of werknemer is in staat zijn werk efficiënter, gerichter en gelukkiger in te richten. Het bedrijf heeft hier alleen maar voordeel bij.

En we doen meer! Samen met Steyn&Allberg geven wij praktische, resultaatgerichte (groeps-) trainingen op het gebied van communicatie, sales en management.  Voor professionele groei van uw werknemer én bedrijf.

Coachingsprogramma's :

       1. Persoonlijke ontwikkeling

Problemen in communicatie, moeite met leidinggeven, het stellen van prioriteiten. Pak je belemmeringen aan in dit programma en werk aan persoonlijke en professionele groei.

 

       2. Wij willen veranderen, graag met jou! 

Het doorvoeren van veranderingen gaat zelden tot nooit zonder problemen. Sommige medewerkers hebben moeite om hiermee om te gaan. Veranderen gaat immers samen met onzekerheid  en angst. Onderzoek de onderliggende motieven en verander deze.

Geïnteresseerd in meer informatie of een offerte? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Benieuwd naar de trainingen samen met Steyn&Allberg? Kijk eens op de website www.steynallberg.com

'Veranderen

is hard werken'

De Doorstart Coaching en Training Overasselt
pexels-photo-132037
mu98TwE
oeYTJqS
vogels2
mHPvzSy
oozk3Uc
bottom of page